ACLIMA HOTWOOL UNISEX LONG PANTS – OLIVE

DKK599

Ryd
Kategorier: , ,

Beskrivelse

Aclima hotwool uld frotte bukser er udviklet i samarbejde med den Svenske og Norske hær.
Kravene var blandt andet at det skulle være slidstærkt, meget varmt og kunne holde til vask ved 60 grader. Resultatet blev dette blandingsprodukt af 65% merinould på indersiden, som er modstandsdygtig over for kropslugt og varmer selv når det er vådt og 35% polyester udenpå som sikrer gode slidstærke egenskaber.

Vælg dette blandingsprodukt frem for 100% uld hvis du virkeligt skal holde varmen, fx hvis du kommer til at sidde/stå stille i længere tid, eller opholder dig i meget kolde egne.

Aclima Hotwool er lækkert og blødt. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en “super-wash” proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud. Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Desuden er Aclima’s materialer mærket med “Trygge Tekstiler” efter ØKO-Tex Standard 100. Matarialerne indeholder derfor ikke helbredsskadelige stoffer.

Materiale:65% merinould, 20% Polyester og 15% Polyamide

Om uld:
Uld har svært ved at optage lugt og snavs og har antibakterielle egenskaber. Derfor kan man lufte det og sparer på vasken. Uld er temperatur regulerende og kan bruges hele året. Uld bør vaskes med uldvask, der vil vedligeholde lanolinen som giver ulden de gode egenskaber. Uld er det eneste materiale der holder dig varm, selv om det skulle blive vådt.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL, XXL