ADVENTURE MEDICAL KIT 3 ULTRALIGHT FØRSTEHJÆLP

DKK99

På lager

Beskrivelse

Adventure medical kit 3 ultralight førstehjælp

Det ultimative ultralette, vandtætte medicinske kit, , indeholder det førstehjælp, du har brug for til solo dagsture, hvor bærbart, vandtæt udstyr er et must. Ideel til multi-sport atleter, forsyninger kommer i en genanvendelig, vandtæt taske. Uanset om du er kajak, mountainbike, ultralet vandretur, langrend eller alt det ovenstående, holder dette førstehjælpssæt dig forberedt, med en vægt på kun 66 gram . Den proprietære DryFlex™ taske forbliver vandtæt selv efter brug, og hele sættet er lille nok til at passe i sidelommen på din taske. På trods af sin lille størrelse er sættet fyldt med beredskabsmaterialer til at rense og forbinde sår, behandle muskelsmerter, klæde vabler og behandle andre almindelige udendørs skader. Gå ud på egen hånd, vel vidende at du er forberedt med denne bærbare, vandtætte tilføjelse til dit udstyr.

Designet til multi-sport atleter
Skift fra vandreture til kajaksejlads til cykling uden at skifte din førstehjælpskasse. Oprindeligt designet til adventure racing, Ultralight/Watertight .3 vil optræde til enhver udendørs sport.
100% vandtæt førstehjælpssæt
Mød floder, sne og udsættelse for elementerne uden frygt for at ødelægge din førstehjælpskasse. Den proprietære DryFlex™-taske giver det ultimative inden for holdbar, vandtæt opbevaring.
Ultralet og kompakt
Rejs let med Ultralight/Watertight .3, som kun vejer 66 gram. Ekstremt kompakt, dette medicinske sæt passer i en PFD-lomme og er en bærbar tilføjelse til dit udendørsudstyr.
Blisterforebyggelse og beskyttelse
Stop vabler, før de starter med udstanset moleskin, den mest pålidelige bandage til at reducere friktion og forhindre vabler. Sættet indeholder 14 udstansede stykker, forformet til at passe til almindelige problemområder.
Bug fjernelse og bid lindring
Fjern flåter eller splinter med den specialdesignede pincet. Stop kløen fra insektbid med After Bite® servietter

Indhold Adventure medical kit 3 ultralight førstehjælp:

Sårpleje
Bandager og forbindinger
2 – Butterfly Closure Stof Adhesive Bandage
3 – Easy Access Bandages®, Knuckle Stof
5 – Easy Access Bandages®, 1″ x 3″ stof
3 – Steril gazebandage, 2″ x 2″, pk./2
1 – Overensstemmende gazebandage, 2″
1 – Tape, 1/2″ x 10 yards

Rengøring og Topicals
3 – Antiseptisk serviet
2 – After Bite® Bite & Sting Relief Wipe
1 – Moleskin, Pre-Cut & Shaped (14 stykker)

Instrumenter
1 – Splintplukker/flåtfjerner tang
3 – Sikkerhedsnål

Mål: ca. 15 X 12 X 3 cm.

Vægt: 66 gram.