ADVENTURE MEDICAL KITS 5 ULTRALIGHT

DKK169

På lager

Beskrivelse

Adventure medical kits 5 ultralight førstehjælp som kun vejer 102 gram. Med nok førstehjælpsforsyninger til et par eventyrere, der skal ud i 1-2 dage, lader dette 100 % vandtætte førstehjælpssæt dig være forberedt, mens du holder vægten på et minimum. Adventure medical kits 5 ultralight  er designet til multisports atleter og er ideel til ultralette vandreture, kajaksejlads, skiløb og mountainbike.

Brug for lidt ekstra plads? Fastgør sættet til ydersiden af ​​din taske eller kajak uden frygt, da de to lag af robust vandtætnings beskyttelse holder indholdet sikkert og tørt, selv i de mest ekstreme elementer. Den robuste indpakning og det kompakte, lette design vil fungere uanset forholdene takket være DryFlex™-posen, den ultimative vandtæt opbevaring. Pakket med redskaber til at rense og binde sår, behandle muskelsmerter, klæde vabler og behandle andre almindelige udendørs skader, har sættet endda ekstra plads til nogle personlige tilføjelser.

Uanset hvilket eventyr du vælger, har Adventure medical kits 5 ultralight de væsentligste ting, du har brug for, i emballage, der ikke svigter dig.

Blister forebyggelse og beskyttelse
Stop vabler, før de starter med udstanset moleskin, den mest pålidelige bandage til at reducere friktion og forhindre vabler. Sættet indeholder 14 udstansede stykker, forformet til at passe til almindelige problemområder.
Behandling af sår
Rens og luk sår med antiseptiske servietter, sommerfuglebind, sterile forbindinger og et lokalt klæbemiddel til at holde bandager på plads. Håndter smerter og sygdomme med en bred vifte af medicin.
Bug fjernelse og bid lindring
Fjern flåter eller splinter med den specialdesignede pincet. Stop kløen fra insektbid med After Bite® servietter.

Størrelse: 14 X 28 X 2,55 cm.
Vægt: 102 gram

 

OBS:

GRUNDET EU REGLER ER DER INGEN MEDICIN I DEN DANSKE UDGAVE