ADVENTURE MEDICAL KITS – BACKPACKER

DKK349

På lager

Beskrivelse

ADVENTURE MEDICAL KITS – BACKPACKER førstehjælp. Taske indeholder omhyggeligt udvalgte førstehjælpsartikler til behandling af almindelige on-the-trail skader og sygdomme. Denne førstehjælps taske til vandreture indeholder alt fra moleskin og EMT -saks og en traume pude vandingssprøjte til større sår. Førstehjælpsforsyningerne er organiseret i klart mærkede, skade specifikke rum under Easy Care ™ organisationssystemet, hvilket gør det let at finde det, du har brug for hurtigt. Der er plads til at have eks. smertestillende, febernedsættende o.l. medicin med.Den vandtætte taske har holdbare, halvgennemsigtige lommer for at holde indholdet sikkert og tørt og et reflekterende logo, så du hurtigt kan finde sættet i mørket.

Blærer, forstuvede ankler og sår vil ikke bremse dig længe med dette bærbare medicinske kit, som også indeholder almindelige lægemidler til behandling af smerter og håndtering af allergiske reaktioner. Omfattende, men kompakt, Hiker Førstehjælpsudstyr -sættet er den lette tilføjelse til dit vandreudstyr, der forbereder dig og en ven til alt, hvad du måtte opleve i løbet af en weekend på farten.

Find det hurtigt opbygning af tasken.
Find hurtigt de nødsituationer, du har brug for, selv i mørket. Det eksterne kit -kort viser, hvor forsyninger er placeret, mens det reflekterende design hjælper dig med at finde sættet hurtigt om natten.
Let og holdbar
Denne kompakte vandre -førstehjælps taske vejer mindre end 230 gram. og har en slidstærk, vandtæt medicinsk taske.

ADVENTURE MEDICAL KITS Hiker Easy Care First Aid® -system:

Find hurtigt forsyninger med Easy Care ™ organisationssystemet, der organiserer indhold ved skader i klart mærket lomme, så du let kan finde det, du har brug for med et øjebliks varsel.
Backcountry Sårpleje
Stop hurtigt med at bløde med traumepuden, luk sår med sommerfuglebandager og medicinsk tape, og stabiliser forstuvede ankler eller belastninger med den elastiske bandage, så du kan vandre sikkert ud.

Blisterforebyggelse og beskyttelse
Stop blærer/vabler, før de starter med moleskin, den mest pålidelige forbinding for at reducere friktion og forhindre vandreren #1 skade. De 14 udstansede stykker er formet til at passe til almindelige problemområder.

Mål: 16,5 x 14 x 7,6 cm.

ADVENTURE MEDICAL KITS – BACKPACKER Indhold:

5 – Easy Access Bandages®, 1 “x 3” stof
5 – Easy Access Bandages®, Knuckle Fabric
4 – Butterfly Closure Fabric Adhesive Bandage
6 – Antiseptisk aftørring
2 – Triple Antibiotic Salve
4 – Alkoholpind

Instruktion / Instrument
1 – Wilderness First Aid Manual
1 – EMT -saks,
1 – Splinter Picker/Tick Remover Pincet
3 – Sikkerhedsnål
1 – Registrer dit kit -kort
1 – Traumapude, 5 “x 9”
2 – Nitrilhandske
Sårpleje / blister / forbrænding
1 – Sårvandingsværktøj/sprøjte, 10cc.
4 – Steril gaze -forbinding
4 – Steril gaze -forbinding
2-Steril ikke-vedhæftende forbinding,
1 – Elastisk bandage med hook & loop -lukning,
1 –  gasbind
1 – Tape
14-Moleskin, præskårne og formede stykker
2 – applikator i bomuldsspids