Se kurv “COMBAT SURVIVAL KIT” er blevet tilføjet til din indkøbskurv.
BG survival basic

GERBER – BEAR GRYLLS SURVIVAL KIT

DKK 299

Produktbeskrivelse

Hvis du ikke mener at få brug for alle hjælperedskaberne i det omfattende Ultimate Kit, kunne dette Basic Kit, der ligeledes indgår i Bear Grylls Survival Series, være et oplagt bud på det medbragte ekstraudstyr, der kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko, når man udsættes for de ikke forudsete situationer.
Basic Kit har en pakkevolumen som en almindelig pengepung og en meget lav egenvægt og indeholder de mest basale værktøjer til overlevelse i det fri.

Den vandresistente pose indeholder nemlig en lækker, lille foldekniv i form af en Gerber Mini-Pararame™, en vandtæt pose, et pålideligt ildstål, vandresistente stormtændstikker, optændingsvat, tråd til snare, et langt stykke rebsnor, en kraftig nødfløjte og et stykke vokset tråd. Og selvfølgelig – som ved alle de øvrige produkter i Survival Series – medfølger Bear Grylls lille lommeguide, Priorities of Survival.

På bagsiden af pakkeposen findes instruktioner til SOS-signaler og jord-til-luft redningsinstrukser.

BASIC KIT, BEAR GRYLLS INDEHOLDER: Vandtæt pose. Ildstål. Rebsnor. Mini-Pararame™ foldekniv. Vandtætte tændstikker. Optændingsvat. Kraftig nødfløjte. Snaretråd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “GERBER – BEAR GRYLLS SURVIVAL KIT”