bg fine edge

GERBER – BEAR GRYLLS ULTIMATE

DKK 799

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Lækker overlevelses kniv fra Gerber i samarbejde med Bear Grylls

Denne Ultimate Knife er kulminationen af samarbejdet mellem Gerber og Bear Grylls og må derfor anses som topproduktet i den spændende og innovative Survival Series.
Udviklet i et tæt samarbejde mellem de to store kapaciteter, rummer denne dolk langt flere velovervejede og lækre detaljer end hidtil set på lignende produkter.

Total længde 25,4 cm

blad længde: 12 cm

Den har en stærke klinge af rustresistent karbonstål. Bagsiden af klingen er udstyret med en speciel udfræsning, der fungerer som slids til det medfølgende ildstål.
Det ergonomisk meget velformede håndtag er af tekstureret gummi, der ikke bliver glat, når det bliver vådt. På bunden af håndtaget er der fastgjort en klods af rustfrit stål og denne slagfaste klods udgør dolkens hammer funktion. I denne hammer er der monteret et lille stykke rebsnor indeholdende en nød fløjte, så du kan påkalde dig den fornødne opmærksomhed, hvis du kommer i knibe.

Skeden er fremstillet af en speciel type slagfast, gummiarmeret plast og en mugresistent, `military-grade´ letvægtsnylon. Forrest på skeden er der som nævnt fastgjort et ildstål og på bagsiden af skeden findes instruktioner til såvel alpin- som jord-til-luft redning. Den forreste del af skeden kan slås ned, hvorved der bliver adgang til en meget velfungerende diamantskærper, så klingen kan skærpes når som helst.

Og som ved alle de øvrige produkter i Survival Series medfølger Bear Grylls lille lommeguide, Priorities of Survival.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “GERBER – BEAR GRYLLS ULTIMATE”