BIVI BAG DEW POINT TREKMATES

DKK499

På lager

Beskrivelse

Bivi bag Dew point Trekmates.

Når man er ude efter at gøre sin oppakning så let som overhovedet muligt, så er det vigtigt at spare på vægten hvor end man kan!

Med denne super smarte bivi bag fra britiske Trekmates, kan man spare teltet væk, hvis man skal på ultralight eventyr! Den lille pakstørrelse, der svarer til en 1l vandflaske og vægt på bare 460 gram, lægger man ikke mærke til den i oppakningen!

En bivi bag fungerer som et overtræk til ens sovesystem (sovepose+liggeunder+hovedpude), der næsten er vandtæt, da hovedhullet ikke kan forsegles, så man trygt og tørt kan nyde natten ude i det fri uden at bekymre sig om at skulle slå telt op.

Denne bivi kan med fordel kombineres med en tarp, så ens hoved kan ligge i læ og man samtidig kan have et tørt sted at opbevare sit grej, såfremt der kunne være udsigt til regn. Ellers kan man ligge og nyde en flot stjernehimmel, mens man selv er varm og tør.

Trekmates har med denne bivi skabt et fantastisk produkt til prisen! Denne kombination af materialer i topkvalitet og en åndbarhed der ikke findes før flere prisklasser over!

Hoved features:
– pakstørrelse:  19 cm x 10 cm x 8 cm
– vægt: 460 gram
– udpakket størrelse: 215 cm x 95 cm
– forstærkede sømme
– snorluk i hovedende
– vandsøjletryk i oversejl: 5000 mm (1500 mm defineres som vandtæt foroversejl) + et åndbart polyester lag med 10000 mm i åndbarhed
– vandsøjletryk i bund: 10000 mm

 

Her kan du se lidt om brugen af bivi bags: