Elektrisk Lighter / Plasma lighter

DKK219

På lager

Beskrivelse

Elektrisk Lighter / Plasma lighter Fire Lite ™ fra SOL.  Brændstoffri lighter gør det muligt at lave ild med et tryk på en knap. Denne vejrbestandige elektriske lighter fungerer i ethvert miljø, i enhver højde. Med en vægt på mindre end 56 gram. Leveres plasma-lighter med et indbygget LED-lys og tinder paracord-snor, der kan bruges som tinder eller reb. Tænderens topvendte dobbelte buer antænder alt, der er brandbart ved kontakt, ideelt til tænding af bål, ovne og mere. USB-genopladelig, denne lighter har dig dækket til let, fantastisk ild start; en enkelt opladning kan lave omkring 45 tændinger eller 3 timers svagt lys.

Tryk for at tænde
Tænd ild med et tryk på en knap. Du skal blot røre med den brændstoffri lighter til alt, der er brandbart, for øjeblikkelige antænding.
Plasma -lighter med dobbelt bue
Byg lejrbål, overlevelsesbrande og mere med denne flammeløse elektriske lighter. De to modsatte buer, der vender mod toppen, gør tændingen til en leg. Med tinder snoren på ca. 1 meter, er det let at starte ild.
Brandstarter og LED -lys
Lys din vej i mørket med 100 lumen LED -lyset, der har lav, høj og strobe -indstillinger.
Genopladelig og uden brændstof
Brug denne USB genopladelige elektriske lighter igen og igen. Litiumbatteriet oplades på 2 timer med den medfølgende mikro -USB og varer til cirka 45 antændelser (7 sekunder pr. brug).
Vandtæt og vindtæt
Denne vandtætte Elektrisk Lighter / Plasma lighter fungerer uanset vind, regn, temperatur eller højde og er vandtæt .