GARMONT NEMESIS 6,1 GTX – SORT

DKK1,799

Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Garmont Nemesis 6,1, er en smidig, vandtæt og let  taktisk støvle. Den øverste del har det meget slidbestandige og innovative Lenzi Perspair stof, samt erGo-last og Double Damper teknologier for en ergonomisk pasform med overlegen stødabsorbering.

Nemesis-modellen er det nyeste produkt i den taktiske linje, fremragende for dens konstruktion og den store stabilitet, selv på de mest vanskelige terræn. Disse funktioner er resultatet af en gruppe teknologier på topniveau, udviklet af virksomhedens interne FoU-laboratorium. En af disse teknologier, Ergo Last, gør Nemesis til en sko, der ergonomisk vikles rundt om foden, hvilket sikrer en sikker slidbane. Desuden dæmper Double Damper-teknologien påvirkningen fra jorden, hvilket reducerer trætheden under gåture. Til sidst gør Lenzi Perspair overdel, med slidbestandigt, men ekstremt let stof, Nemesis til en sko med høj åndbarhed.

For: GORE-TEX® Udvidet komfort

Øvre: Nylon og mikrofiber
For:  Udvidet komfort
Fodseng: ECO-PU
Vægt: 515 g (1/2 par størrelse 42)

ADD® TECHNOLOGY:

Din fod er en ekstremt kompleks anatomisk struktur: 26 knogler, 33 led og mere end 100 muskler, ledbånd og sener. Garmont® støvler er designet til at levere de bedste bjergoplevelser. Vi starter indefra og arbejder udad – ved at forstå fodens anatomi, analysere bevægelse og bestemme, hvad der vil levere den bedste ydelse.

FUNKTIONER:

Garmont Nemesis er lavet med Garmont’s Anatomically Directed Design (a.d.d.®) gør det muligt for din fods naturlige evne til at stabilisere, absorbere stød og drive fremad. Fit forbedres ved nøje at tilpasse design og funktion til den naturlige asymmetriske form på dine fødder.

FORDELE ADD®:

ASYMMETRISK KUFF

Ankel manchetten  er lavere på ydersiden og højere på indersiden for bedre kanter, større generel stabilitet og komfort, når man krydse og krydse.

ANATOMISK TONG

Tungen matcher den asymmetriske form på toppen af ​​din fod og ankel. Det er tykkere udvendigt og gradvis tyndere mod indersiden. Denne anatomiske form holder tungen på plads, hvilket resulterer i bedre kontrol, stabilitet og komfort.

FORSKELLIGE VINKELPADER

Låser hælen sikkert på plads for en nøjagtig pasform omkring ankelbenene for bedre stabilitet og støtte.

Garmont Nemesis har PRECISION LACING, Skoen bøjes som din fod for optimal gå komfort.

Garmont Nemesis har en rummelig forfod, for at imødekomme storetåens naturlige position. Med dette design kan dine tæer give bedre balance og fremdrift.

 

Yderligere information

Størrelse

43, 44, 44,5, 45, 46, 46,5