GARMONT T4 TOUR GTX – SORT

DKK1,499

Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Garmont T4 Tour GTX er en let støvle til aktiv brug. Ideel til hverdagsbrug eller vandring. Garmont T4 Tour GTX er vandtæt og har en fleksibel ydeevne.
“Øvre: Nylon og mikrofiber
For: GORE-TEX® Udvidet komfort
Fodseng: ECO-PU
Vægt: 515 g (1/2 par størrelse 42)

ADD® TECHNOLOGY:

Din fod er en ekstremt kompleks anatomisk struktur: 26 knogler, 33 led og mere end 100 muskler, ledbånd og sener. Garmont® støvler er designet til at levere de bedste bjergoplevelser. Vi starter indefra og arbejder udad – ved at forstå fodens anatomi, analysere bevægelse og bestemme, hvad der vil levere den bedste ydelse.

FUNKTIONER:

Garmont’s Anatomically Directed Design (a.d.d.®) gør det muligt for din fods naturlige evne til at stabilisere, absorbere stød og drive fremad. Garmont T4 udmærker sig ved nøje at tilpasse design og funktion til den naturlige asymmetriske form på dine fødder.

FORDELE ADD®:

ASYMMETRISK KUFF

Ankel manchetten  er lavere på ydersiden og højere på indersiden for bedre kanter, større generel stabilitet og komfort, når man krydse og krydse.

ANATOMISK TONG

Tungen matcher den asymmetriske form på toppen af ​​din fod og ankel. Det er tykkere udvendigt og gradvis tyndere mod indersiden. Denne anatomiske form holder tungen på plads, hvilket resulterer i bedre kontrol, stabilitet og komfort.

FORSKELLIGE VINKELPADER

Låser hælen sikkert på plads for en nøjagtig pasform omkring ankelbenene for bedre stabilitet og støtte.

PRECISION LACING: Skoen bøjes som din fod, for optimal gå komfort.

Garmont T4 har en rummelig forfod, for at imødekomme storetåens naturlige position. Med dette design kan dine tæer give bedre balance og fremdrift.

Yderligere information

Størrelse

43, 44, 44,5, 45, 46, 46,5