HÆNGEKØJE KAMMOK DOBBELT – SORT

DKK599

På lager

Beskrivelse

Hængekøje dobbelt Kammok  Roo camping-hængekøje er blevet endnu lettere, stærkere, blødere og mere åndbar med en Gravitas ™ -stofopgradering for at bringe komfort, hvor eventyr vinkler. Denne hængekøje er slidbestandig og ultra bærbar og sætter standarden for hængekøje camping.
Hængekøje Kammok Roo Double hængekøje er designet til maksimal komfort til at rumme to personer til afslapning eller seng / overnatning til en.

Gravitas ™ -stoffet komprimeres let i den vedhæftede vandafvisende og slidbestandige pose  med rulletop, til tør opbevaring på farten.

Konstrueret styrke
Det pålidelige Gravitas ™ 40D diamant ripstop nylonstof er skabt til camping-hængekøjer, og er designet til at sikre den bedste og mest komfortable søvn over jorden. Med en vægt på kun 510 gram, hænger Roo Double sikkert op til 500 kg.

Klatring-ophæng
Hængekøje dobbelt Kammok  Roo er udstyret med Kanga Claw ™ patenterede karabinere, konstrueret til at støtte op til 5.000 kg styrke. Dobbelttrådslåger sikrer, at din hængekøje ikke glider ud, mens du hænger, så du kan hvile let hele natten lang. Vores Dyneema Racer Slings ™ er 15 gange stærkere end stål og er i stand til at understøtte 5.000 kg styrke hver.

Hængekøje stropper er ikke inkluderet.
Tekniske specifikationer:

Samlet pakket vægt: 510 g
Maks. Vægtkapacitet: 500 kg / 227 kg
Rekreationskapacitet: 2 personer
Søvnkapacitet: 1 person (anbefales)
Dimensioner
170 cm x 254 cm
Emballerede dimensioner: 13,3 cm x 16,6 cm
Produktmateriale:
Gravitas ™ 40D diamant ripstop nylon med DWR-vandtætning
Stuff sækmateriale
Diamond Shell ™ 40D ripstop nylon med PU + DWR-vandtætning
Affjedring
Kanga Claw ™ karabinetter (23 kN); Dyneema Racer Sling ™ (22 kN)
Gearsløjfer
8
Inkluderet
1 × Roo Double ™ hængekøje; 2 × Dyneema Racer Sling ™; 2 × Kanga Claw ™