HÆNGEKØJE KAMMOK ENKEL – SAND

DKK499

På lager

Beskrivelse

Hængekøje Kammok enkel Roo camping-hængekøjen er en letvægts-hængekøje og er bærbar, silkeagtig og klar til ethvert eventyr. Konstrueret med utroligt stærkt Gravitas ™ -stof, vejer Roo Single kun 289 gram og holder op til 181 kg.
Silkeagtig blød
Med Gravitas stof der modvirker at hængekøjen krøller, det sikrer blødhed og nem emballagering. Behandlet med et DWR-vandafvisende middel for maksimal fugtbestandighed, forbliver du kølig, når det er varmt og undgår kondens, når det er koldt.

Konstrueret styrke
Gravitas ™ 40D ripstop nylonstof beskytter mod rifter og revner, for en højere ydelse af hængekøje, der overgår konkurrenterne. Roo Single er ophængt fra Mini Kanga Claw ™ karabinetter og Dyneema Racer Slings ™, vægt for vægt, 15 gange stærkere end stål for et sikkert ophæng. På kun 289 gram holder Roo Single op til 181 kg.

Design inden for rækkevidde
Brug de otte bekvemt placerede forstærkede gearsløjfer til hurtigt at montere karabinetter, geartilbehør med mere. Når du har hængekøje Kammok enkel i brug, kan du bruge dens vandtætte pose til opbevaring af telefon, kamera ect.

Hængekøje stropper er ikke inkluderet.

Tekniske specifikationer
Bedste brug
Backpacking og hængekøje camping
Samlet pakket vægt: 289 g
Maks. Vægtkapacitet: 181 kg
Rekreationskapacitet
2 personer
Uemballerede dimensioner: 27 cm x 254 cm
Emballerede dimensioner:  9,5 cm x 12,7 cm
Produktmateriale:
Gravitas ™ 40D diamant ripstop nylon med DWR-vandtætning
Stuff sæk materiale:
Diamond Shell ™ 40D ripstop nylon med PU + DWR-vandtætning