HELIKON-TEX PILGRIM ANORAK

DKK849

Ryd

Beskrivelse

Pilgrim anorak fra Helikon-tex er designet til krævende udendørs aktiviteter i dynamisk skiftende vejr. Baseret på den lynlåsede “kænguru” -konstruktion, hvis værd er bevist i årtier, er den klart forfinet til at imødekomme forventningerne fra moderne rejsende, mens den stadig rammer den “gamle” æstetik.

Pilgrim®-anorak har talrige lommer, som giver mulighed for nem placering af udstyr, mens deres karakteristiske arrangement gør dem konstant tilgængelige, selv når du arbejder i siddende stilling eller knælende. Helikon-tex har forlænget hele konstruktionen af ​​jakken, takket være hvilken den beskytter vores krop uanset det udstyr, vi har med. Ved at sænke “kænguru” lommen var de også i stand til at udvide den forreste lynlås på jakken, hvilket giver brugeren mulighed for bedre at ventilere sin krop under anstrengende indfaldsvinkler eller arbejde.

Pilgrim anorak er gnist resistent, så den kan bruges omkring bålet. Den tørre hurtigt, hvis den bliver våd. Den kan yderligere imprægnering med voks, for at gøre den endnu mere vandafvisende.

Gnist resistent
Tørrer hurtigere end bomuld
Kan imprægneres med voks
Bånd inden i lommen for at montere udstyr
Hætten er justerbar i 3 plan
Kanadiske type knapper
YKK® lynlås
Kænguru lommen er yderligere isoleret
Designet af Survivaltech.pl

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

FARVE

Taiga green, Sort, Coyote