HYBERG LONER LITE QUILT 350

DKK1,999

På lager

Beskrivelse

HYBERG LONER LITE QUILT 350 Letvægts sovesystem er den nye ultralette dun quilt fra HYBERG. Endnu lettere, lavet af ekstremt robust Toray Airtastic og fyldt med 850+ hvid polsk dun af høj kvalitet med DWR-behandling, er denne quilt ideel til alle, der værdsætter høj kvalitet med minimal vægt.

Fordelene ved denne model består af flere komponenter, og vigtigst af alt, hvad den er lavet af, er vigtig.

Vi tog det bedste, der i øjeblikket er på markedet:

HYBERG LONER LITE QUILT  350 er lavet i ultralet, robust japansk materiale TORAY Airtastic 19 g / m², 10D ripstop, med DWR-behandling. Det er et slidstærkt, åndbart, vandafvisende materiale, der ikke lader dun trænge ud. Den er blød, behagelig at røre ved og glatter hurtigt ud, når du har taget din quilt ud af kompressionsposen.
850+ hvid højkvalitets polsk gåsedun. Denne dun er lavet vandafvisende, er RDS-certificeret og dens kvalitet kan sammenlignes med US 900FP dun. Denne dun giver bedre termisk beskyttelse ved lavere temperaturer, selv i regnvejr.
Der er en 60 cm YKK lynlås på bagsiden, som gør dynen til et ultralet dundyner, når den er åben. Dette er praktisk, når du overnatter i en hytte, på landet eller ved ilden.

LONER Lite har vandrette og lodrette kamre. Det særlige ved denne konstruktion er, at dunet fordeles optimalt i hele dynen og ikke ruller på væggene under brug. Et andet træk er tilstedeværelsen af ​​en 5 cm dunkrave i den øverste del, da dens ydre forskydes lidt nedad. Dette vil gøre din søvn endnu mere behagelig.

FUNKTIONER:

Vægt: 580 gram (plus fastgørelses stropper 34 g | paksæk 16 g)

Vægt på dun: 350 gram

Længde: 195 cm.

Bredde: top 65/130 cm., bund 50/100 cm

Fyld: water-repellent goose down, 850 FP, DWR treated

Komfort/Limit temperatur: 1 ° C / -4 ° C

Materiale: 10 D TORAY Airtastic  19 g / m², ripstop nylon with DWR