KLYMIT INSULATED STATIC V LUXE

DKK1,399

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

KLYMIT INSULATED STATIC V LUXE liggeunderlag. Det største, varmeste og mest behagelige oppustelige liggeunderlag. Det er utroligt, hvad der er pakket i dette luksus liggeunderlag, uden at på kompromis med vægten. Klymalite ™ forhøjet syntetisk isolering holder dig behageligt varm hele natten på en V-kammer soveoverflade. det er bredt nok til, at du kan bevæge dig uden at føle dig begrænset. Pakket er den lille nok til let at glide i en rygsæk.
Body Mapping Technology: Vores patenterede V-formede design giver support og komfort, uanset hvordan du sover – på din side, mave eller ryg.
Klymalite ™ syntetisk isolering: Let, komprimerbar og holdbar. Avanceret syntetisk isolering i kamrene bremser overførslen af ​​luft mellem den øverste og nederste halvdel af liggeunderlaget for forbedret termisk ydelse.
Sideskinner: Integreret i mønster og konstruktion, giver de en sikker, behagelig søvn ved at centrere dig på puden og forhindre luftbevægelse, mens du vender og drejer.
Deep Weld Patterning: I modsætning til traditionelle liggeunderlag, der flader posens fyld, skaber Deep Welds ekspansionszoner. Der gør det muligt for din sovepose at folde sig under dig for forbedre termisk komfort.

Patch inkluderet til nød reparationer.
Vægt: 907 g
Mål: 193 x 76 x 8 cm
Pakket mål: 25 x 13 cm
Materiale 75D polyester
R-værdi 5,0
Livstidsgaranti