MEINDL DESERT FOX

DKK499

Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Meindl desert fox ørkenstøvle

Denne kampstøvle er også meget populær som all-round støvle
Støvlen er kendetegnet ved gode slidegenskaber og er særdeles komfortabel, selv for følsomme fødder! Clima-foringen tjener til hurtigt at fjerne fugt. De laterale ventilationshuller understøtter dette yderligere.
Den hævede klapfløj forhindrer f.eks. Sand eller små krybdyr i at trænge ind i støvlen, og en blød klaplukning sikrer behagelig og høj komfort.
En bøjningszone over hælen sikrer optimal bevægelse af skaftet. Derudover er denne bagagerum udstyret med sideklemme til 2-zone snøring (forfoden og skaft området kan snøres adskilt fra hinanden strammere / løsere).
Meindl Multigrip® MTH® skal sål er modstandsdygtig over for olie og benzin og meget fleksibel. Ydersålen består af højkvalitets

gummi og en PU-kile af høj kvalitet. Dette sikrer et højt og sikkert greb, god dæmpning og holder foden træthedsfri. Skålkonstruktionen af ​​sålen sikrer også en sikker fodfæste. Den stabile nylon indersål integreret i sålen resulterer i en kompakt underkonstruktion og giver dermed god vridningsstabilitet. Sålen er derfor også velegnet til ujævnt terræn.

Materiale:

Overdel: Ruskind med polyamid AT
For: Clima
Indersål: AIR-ACTIVE® tørsål, aftagelig
Sål: Meindl Multigrip® MTH®
Akselhøjde: ca. 17 cm ved hælen, ca. 19 cm i siden (størrelse 8)
Vægt: ca. 740 g (størrelse 8)
Farve: sand
Anvendelsesområde: Kategori A
Udstyr: antistatisk, olie-, benzin- og syrefast
Standarder / certificeringer: O2 FO HI CI WR HRO SRC

Yderligere information

Størrelse

37,5, 38, 39, 39½, 41,5