NITECORE NU25 UL

DKK399

På lager

Beskrivelse

Nitecore NU25 UL er en ultra letvægts pandelampe på kun 45 gram og en stråleafstand på 64 meter.

En kraftfuld lampe, med en dobbeltstrålende spotlight og projektør til en kombineret 400-lumen max, der kan nå ud til 64 meter. Udstyret med et opgraderet unibody optisk linsesystem, der skifter frit mellem en primær spot-LED, der tilbyder tre lysstyrkeindstillinger, til flood-LED’en for jævn bred belysning, ideel til nærbilleder og læsning. Alternativt kan du skifte til de dobbelte røde ekstra LED’er og beskytte dit nattesyn eller til et langtidsholdbart signallys. NU25 er klassificeret som IP66 vandafvisende, har et dristigt nyt aerodynamisk unibody-design, der effektivt afleder varme og ser stilfuldt ud.

USB-C hurtig opladning
NU25 har et indbygget 650mAh genopladeligt batteri, der kan opnå en maksimal driftstid på 45 timer på den laveste indstilling.Med en integreret USB-C-port, som gør det nemt at bruge de fleste kabeler, oplades NU25 til fuld opladning på kun halvanden time. En strømindikator fortæller dig, hvornår det er tid til at oplade, mens lockout-tilstand forhindrer utilsigtet aktivering. Den intuitive interface med to knapper giver betjeningen lige ved hånden, så du har mere tid til at nyde omgivelserne.

Nitecore NU25 UL:

NU25 UL er den letteste pandelampe på kun 45 gram, optimeret til den mest dedikerede udendørsentusiast, der tager bærevægt meget alvorligt. Dual band-designet fordeler vægten jævnt med en meget enkel cinching-mekanisme til at kontrollere tætheden for brugerens komfort. Hovedbåndet er stærkt reflekterende for øget synlighed, samt “glow in the dark” effekt for synlighed uden omgivende lys.

 

Maks output: 400 lumen
Max stråleafstand: 64m
Max Beam: 1029cd
Max Runtime: 45 t 0 m / 1,87 d
Batteri: Indbygget 650mAh Li-ion batteri
Særlige tilstande: Placering Beacon, SOS
Strålefarve: Hvidt lys, rødt lys
Dimensioner: 60,1 mm x 33 mm x 25,5 mm (2,37″ x 1,3″ x 1″)
Vægt: 45 g / 1,59 oz
Funktion: genopladelig, tredobbelt udgang