PATHFINDER CANTEEN COOKING SET

DKK549

På lager

Beskrivelse

Pathfinder Canteen Cooking Set er et simpelt kogesæt, der giver dig mulighed for at koge vand eller tilberede et måltid under turen. Den er lavet af slidstærkt rustfrit stål, som kan tåle at blive brugt Silikoneforseglingen i flasken forhindrer væsker i at løbe ud, og det brede mundstykke gør det nemt at suge vand selv fra meget lavvandede tanke og vandløb.

Med Pathfinder Canteen-kogesættet har du alt, hvad du behøver. Fordi dette sæt leveres i en praktisk taske, vil du ikke engang bemærke, at du har det med dig. Perfekt til f.eks. camping eller backpacking.

Pathfinder-kantinetasken
Tag hele sættet med i denne praktiske bæretaske. Bagsiden af tasken er forstærket med et MOLLE-væv. Med den kan du nemt fastgøre den til enhver taktisk rygsæk eller slyngepakke. Hele sættet passer i det store rum. For at tilføje småt udstyr er begge sider af tasken forbedret med to små rum.

Kantine i rustfrit stål med bred mund, 1 liter
Det man umiddelbart bemærker ved flasken er den praktiske U-form. Som sådan vil du altid have nok greb over den, selv med mindre hænder. Fordi hele flasken er lavet af rustfrit stål, forbliver vandet køligt. For at sikre, at flasken ikke lækker på vejen, er indersiden af låget forstærket med en silikone O-ring.

Rustfrit stål kantine indskudsovn
Du bruger Nesting Stove i kombination med Nesting Cup til at varme al din mad og drikkevarer op. For at bruge ovnen skal du først lave et bål. Ved at placere stoven over bålet er den klar til brug. Hvis du vil holde liv i bålet i mellemtiden, kan du tilføje pinde til bålet via åbningen foran. Stoven kan også bruges med en spritbrænder som opvarmning.

Krus i rustfrit stål, 0,7 liter
Specifikt til at varme din mad og drikkevarer op, kan du bruge Pathfinder Nesting Cup. Under transporten foldes håndtaget tilbage. Vil du bruge koppen? Klik håndtaget bagud og fastgør det med ‘låsen’. Det er et solidt håndtag, du kan bruge til sikkert at placere koppen på komfuret. Håndtaget har en åbning for at sikre, at du kan stikke din gaffel igennem den. Sådan kan du trygt fjerne koppen fra flammerne.

Så snart du ikke længere har brug for koppen, og den er kølet af, fjerner du blot ‘låsen’ og folder håndtaget tilbage. Godt at vide: med denne kop varmer du ca. to kopper kaffe og for at sikre, at du kan tilberede hvad som helst, er indersiden forbedret med en måleskala.

Koplåg med lufthuller
For at sikre, at varmen forbliver inde i Nesting Cup, lukker låget perfekt af gryden. Der opbygges ikke tryk inde i gryden på grund af de tre lufthuller. Du kan også bruge disse lufthuller til at bruge låget som en si.

Under og umiddelbart efter tilberedning er dette låg naturligvis ekstremt varmt. Derfor er låget forstærket med en ring, så du nemt kan sætte en gaffel eller stikke igennem den.

Pathfinder Canteen Cooking Set indhold:

Kop: 700 ml

Canteen: 950 ml

Fremstillet af rustfrit stål

Let at rengøre

Modstandsdygtig over for korrosion og vejr

vægt 852 gram.