SAVOTTA JÄÄKÄRI RYGSÆK – 30 L MEDIUM

DKK1,699

På lager

Kategori:

Beskrivelse

 

Savotta Jääkäri rygsæk (dimensioner ca. 52 x 25 x 17 cm) 

Designet til at være slank, men stadig rummelig nok til at holde de nødvendige forsyninger til en dagstur. Åbningen af ​​posen lukkes med et løbebånd og sikres med en vandtæt beskyttelseskrage, der også muliggør overpakke. Åbningen er dækket med en klap, der klemmer toppen af ​​rygsækken og er fastgjort med stropper. Klappen er monteret med justerbare stropper fra begge sider, så den “flyder” og muliggør let overpakke. Om nødvendigt giver stroppernes generøse længde meget plads under klappen til ekstra forsyninger, såsom en sovepose. Der er desuden en rummelig lomme med lynlås til værdigenstande inde i klappen (dimensioner ca. 25 x 25 cm). 

 

Rygsækkens indhold kan også fås hurtigt fra højre side gennem en lodret lynlås, der løber langs rygsækkets fulde højde. Lynlåsen har to træk, så den kan åbnes fra dit foretrukne sted. Mod ryggen inde i posen er der et rum på størrelse med hele ryggen til dens understøtte ramme. Rummet er også ideelt som en ekstra lomme til at bære flade genstande. 

 

Inde i posen er der en net lomme (dimensioner ca. 23 x 37 cm) til en hydrations blære eller forsyninger, der skal holdes adskilt. Denne lomme vil let indeholde f.eks. En moderne 13,3-tommer bærbar computer eller andre mindre puder og gadgets. 

 

På hver side af posen, der er beskyttet under en klap, er der udløb til rørene i en hydratiseringsblære eller for eksempel en ledning eller antenne. 

 Med de fire kompressionsstropper på siderne af rygsækken kan posen strammes kompakt, når den ikke er fuld. 

 Lavt på siderne er der åbne lommer med elastiske kanter, hvor du kan placere små forsyninger eller alternativt et langt værktøj eller en vandflaske, hvis hals kan bindes fast på plads med en sidekomprimerings rem. Bunden af ​​disse lommer har også metalringe til at dræne vand fra lommen. 

 

 

 Savotta Jääkäri rygsæk ville ikke være Jääkäri uden den modulopbyggede struktur, der leveres af PALS-webbing kendt som ”MOLLE”. 

 PALS / MOLLE er et tilknytningssystem, der bruges af militæret i næsten ethvert land. Dette fastgørelses system er oprettet til forhold, der kræver ubetinget modularitet og holdbarhed.  MOLLE-webbing findes på forsiden, siderne, klappen og endda skulderremmene og hoftebæltet på Jääkäri M. Med MOLLE kan du fastgøre enhver lomme, der er kompatibel med PALS næsten hvor som helst du ønsker på Jääkäri M. 

Ud over de modulære fastgørelses muligheder forstærker og stabiliserer MOLLE-webbingen rygsækken. En MOLLE-loop på Jääkäri M kan bære over 100 kg vægt. 

 

ANDRE PUNKTER 

Klappens fastgørelses stropper er lange og løber langs hele rygsækkens forside og under den. Om nødvendigt dykker en 25 mm strop pænt langs MOLLE-båndet og kan løftes til overfladen, hvor det ønskes. Dette gør det muligt at binde forsyninger sikkert foran på rygsækken uden yderligere aftagelige stropper. Bunden af ​​rygsækken har fire førings sløjfer til stropper, der også muliggør binding af udstyr til bunden af ​​rygsækken. Binding til bunden er en fremragende bæremetode til f.eks. liggeunderlag. Tæppe eller lignende. 

 

På forsiden af ​​Jääkäri M i bunden af ​​posen kan du finde fastgørelses sløjfer (2 stk) til transport af løst udstyr. Sløjferne er blevet dimensioneret til at være lange nok til at passe til at bære usædvanligt lange udstyrsstykke, så skaftet passer om nødvendigt ind i løkken. 

 

Det er også muligt at fastgøre genstande, der ellers ikke ville passe i rygsækken bag sidekompressions stropperne på posen. Kompressionsstropperne er blevet dimensioneret til at være lange nok til at strække sig over rygsækken helt til det modsatte fastgørelses punkt, om nødvendigt. 

 

BÆRESYSTEM 

De anatomisk formede, robuste skulderstropper og det lavprofilerede, men robuste hoftebælte giver understøttelse og gør den behagelig bære. Spændet i hoftebæltet kan strammes i begge retninger, og der er meget plads til justering, der passer til brugere i mange størrelser. Dens bryst spænde giver ekstra komfort og støtte. Med bærehåndtaget på toppen kan rygsækken også nemt bæres med hånden. 

 

Bagsiden er forstærket med en meget holdbar ramme lavet af etylen plast. På grund af denne lette ramme forbliver rygsækken lodret og er behagelig at bære, selv med en belastning, der er lidt tungere. Støtterammen kan også fjernes fra rygsækken, hvis det ønskes.  

Savotta Jääkäri rygsæk PRODUKT INFO.

Materiale: 1000D Cordura nylon

Udvendige mål: højde 52 cm, bredde 25 cm, dybde 17 cm.
Rygsæk kapacitet er cirka 30 Liter
Overpakkekapacitet med beskyttende pose: ca. +6 l.
Klaplommens kapacitet til værdigenstande: ca. 2 l.
Vægt: ca. 1,75 kg.
Materialer: Delrin specielle plastiske spænder og 8 mm spole lynlåse.
Ramme: Ethylenplast.

Dimensioner:  ca. 52 x 25 x 17 cm