SAWYER MICRO SQUEEZE VANDFILTER

DKK299

På lager

Beskrivelse

SAWYER MICRO SQUEEZE VANDFILTER

Nyd rent og sikkert drikkevand, uanset hvor du bevæger dig, med det ultrakompakte, lette, genanvendelige Sawyer Micro Squeeze Water Filtration System – fra bagagerum til hverdagens kontorarbejde og fra indenlandske og internationale rejser til præpræparation i nødstilfælde. Med en samlet feltvægt på 57 gram, passer dette lille filter i håndfladen.

Selvom den kraftige Micro Squeeze er lille i størrelse, fjerner 99.99999% af bakterier (salmonella, kolera og E. coli), 99.9999% protozoer (cryptosporidium og giardia) og 100% af mikrosplast – hvilket overskrider EPA-anbefalinger til fjernelse. Sæt Micro Squeeze fast i den medfølgende drikkepose, brug det medfølgende sugerør til at drikke direkte fra din vandkilde, tilslut den til din hydration pack tubing, eller skru den på standard engangsflasker (28 mm gevind).

Den inkluderede 1 liters Squeeze Pouch erLavet af et stærkt, blødt og meget let materiale. Og er udstyret med en redesignet kasse for let fyldning og stabilitet. Sawyer Micro Squeeze er vurderet til at rense op til 454.6090 liter vand. Det leveres med en 1liter genanvendelig klemme-pose, sugerør,
rengøringskobling, reservepakning og rengøringsstemplet.

Sådan virker det:

Sawyer vandfilter micro indeholder et stort antal små ‘U’ -formede hule fibermikro-rør, der fælder forurenende stoffer, mens de lader dekontamineret vand frit passere ved en høj strømningshastighed – hvilket eliminerer behovet for at opbevare vand og reducere muligheden for vandforurening efter filtreringsproces. Micro Squeeze er certificeret til 0,1 mikron filtrering, hvilket betyder, at der ikke er nogen porestørrelse større end 0,1 mikron i størrelse. Dette gør det umuligt for skadelige bakterier (som salmonella), protozoer eller cyster som E. coli, Giardia, Vibrio cholerae og Salmonella typhi at passere gennem filteret. Alle Sawyer vandfiltre opfylder eller overskrider det anbefalede fjernelses hastighed for Miljøstyrelsen (EPA).

Kit består af:

1 Micro Squeeze-filter med push/pull lukning
1 – 1 liters sammenfoldelige pose
Vaskestempel
Rengøringskobling
Reserve pakning
Sugerør

Vægt: 57 gram.