SILKY GOMBOY FOLDESAV

DKK469

Ryd

Beskrivelse

Silky Gomboy foldesav. Hvis man leder efter den perfekte sav at have med på tur, så skal man ikke ledere længere end denne Gomboy fra Silky!

Silky er et japansk mærke, der siden 1919, har sat en dyd i at producere save af den allerhøjeste kvalitet!

Dens størrelse med et blad på 21 cm, 24cm og 30 cm gør den til det perfekte redskab at have med til både korte og lange ture, hvor den gør sig selv uundværlig!

Den er designet således at den skærer kun ved at trække igennem træ, derfor kan den nærmest glide igennem brænde, så det er klar til batoning, eller til næsten ethvert bushcraft formål man kunne give sig i kast med i lejren.

Her i U.S. Overskudslager, findes der ingen dårlige ord at sige om Silky og deres produkter bliver flittigt benyttet til stor tilfredsstillelse på hver evig eneste tur de er med på!

Tekniske detaljer:

– Klingelængde: 210 mm 240mm 300 mm ( kan skære gennem en anbefalet tykkelse af 105 mm grene)
– Tænder: medium (10 tænder per 30 mm)
– Krom finish, øger hårdheden af bladet og forlænger levetiden af bladet signifikant
– elektro impuls hårdheds behandling: tænderne på bladet bliver super ophedet i et splitsekund, hvilket gør at tænderne holder deres skarphed tre gange længere end ikke behandlede tænder
– Mirai-me patenterede savtakker: denne patenterede teknik fra Silky, gør saven i stand til at opfylde næsten ethvert formål
– Gummi håndtag: håndtag der modvirker vibrationer ved brug, og Silky hævder at det er komfortabelt i enhver situation!

Yderligere information

Str

210mm, 240mm, 300mm