SKYSCAPE TREKKER LETVÆGTS TELT

DKK2,599

På lager

Beskrivelse

Skyscape Trekker letvægts telt på kun 790 gram.
Med et gulv, der strækker sig over 2,4 meter, har du masser af plads til at strække ud – uanset hvad din højde er.

Skyscape Trekker letvægts telt er vores mest alsidige 3-sæsonstelt. Den har to store sideindgange, hver med sin egen absis. Begge indgange kan stå åbne for at give en 300 ° udsigt. Eller du kan åbne og lukke absisene for at finde den perfekte opsætning til din komfort og aktuelle vejrforhold. Det hybride dobbelt væggede design skaber et bug-proof mesh-interiør og holder den våde baldakin i skak. Og med et ekstra langt gulv kan du få en dejlig morgenstrækning eller opbevare dit udstyr.

Skyscape Trekker er konstrueret med 100% silikonebelagt polyester materiale. Baldakinen er 20D-materiale, og gulvet er konstrueret med 40D-materiale for ekstra styrke..Baldakinestrækningen er reduceret sammen med den pakkede volumen.
Skyscape Trekker letvægts telt bruger stænger på 115 cm til at skabe en A-rammelignende struktur. Dette kan opnås ved brug af vandre staver eller vores sammenklappelige aluminiums- og kulfiberstænger (sælges separat).

Den dobbelte polede struktur er lidt forskudt fra midten af ​​teltet. Forskydningen giver ekstra hovedhøjde, når du ligger ned, hvilket reducerer den klaustrofobiske følelse. Ydermere tillader det, at Skyscape er ekstremt stift, hvilket skaber en struktur, der kan køre de værste storme ud.

Skyscape anvender en hybrid dobbeltvægs konstruktion. Over 80% af baldakinen er adskilt fra dig med en netvæg, hvilket holder den våde baldakin i skak. Hybrid Double Wall-konstruktionen tillader vestibulerne at rulle tilbage. På varme sommernætter kan du omdanne Skyscape til et nettelt; irriterende bugs forbliver udenfor, mens du nyder udsigten og brisen indefra.

Skyscapes store sideindgangsdør lader dig nemt komme ind i teltet eller hente udstyr. Med en gulvlængde på 2,4 meter passer Skyscape de højeste vandrere.

TREKKER MODEL
Trekkerens baldakin og gulv er konstrueret af silikone polyester. Dette stof har været arbejdshesten til stoffer, der blev brugt til at bygge ultralette telte i det sidste årti. Dets vigtigste egenskaber er dens styrke, letvægts, og at den er uigennemtrængelig for skimmel eller meldug.

BEMÆRKNINGER:
1. Vægt inkluderer ikke vandrestave eller teltstænger . Sælges separat.

2. Vi anbefaler at du smører sømmene med forsegler inden brug, for at gøre teltet helt vandtæt.

FUNKTIONER:
Hybrid dobbeltvæg
Dobbeltindgang

Vestibules rollback giver fremragende udsigt og ventilation
Dual Pole struktur er ekstremt stabil i vind og sne
Badekar gulv
Stash lomme
Det brede loft giver masser af plads
Udvidet gulv til høje vandrere
Sideindgang for nem adgang
Nem opsætning
Pakker ekstremt små

3 sæsoners
1 personers, med 2  store side udgange.
Pak størrelse: 12,5 X 38 cm.

Barduner medfølger

Bruger 5 x pløk (medfølger ikke) https://usol.dk/produkt-kategori/campingoutdoor/letvaegts-udstyr/

Vægt:  790 gram.

Mål: kabin 2,2 m2, Absis 1.4 m2

Materialer:

MATERIALER
Overtelt: 20D Silicone Coated Polyester, 3,000mm vandsøjle tryk
Bund: 40D Silicone Polyester
Net: 20D No-See-Um
Lynlås: YKK

Made by Six Moon Designs