SPYDERCO TRI-ANGLE SHARPMAKER KNIVSLIBER

DKK799

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Spyderco Tri-Angle Sharpmaker knivsliber

Nøglen til at slibe ethvert skæreværktøj er at fjerne stålet ved kanten og samtidig bevare en jævn vinkel mellem bladet og stenen.

Spyderco Tri-Angle Sharpmaker knivsliber tager mysteriet ud af denne proces og sætter enhver i stand til at slibe en kniv effektivt med kun få minutters øvelse. Dens slidstærke ABS-plastikfod indeholder nøglehuller, der præcist indstiller stenens slibevinkler ved en 30 ° (15 ° hver side) eller 40 ° (20 ° hver side) til slibning af knive. Hold blot planet på din knivs klinge lodret og træk kanten langs hver sten for at skærpe. Det er så simpelt.

Til savtakede klinger skal du bruge stenens afrundede kanter og et lidt løsere greb for at lade stenen strømme ind i fordybningerne i hver savtand.

Sharpmaker-systemet inkluderer to sæt keramiske sten med høj aluminiumoxid: et par mellemstore (brune) sten til aggressiv slibning og et sæt fine (hvide) sten til professionel finish. Et sæt aluminiumsstænger beskytter dine hænder, mens du skærper, og alle komponenter klikker ind i den selvstændige ABS-plastikbase og låg for nem opbevaring.

Hver Sharpmaker leveres komplet med en detaljeret instruktionsbog og DVD, der guider dig trin for trin gennem slibning af knive, sakse, syle og mange andre værktøjer.