SALE! NAN% OFF

SAWYER VANDFILTER – MINI KIT

DKK249

Ryd

Beskrivelse

Vandfilter

Vandfilter Sawyer mini kit er et smart lille bærbart rensningsanlæg der kan rense op til 380.000 liter vand med en effekt på 0,1 micron.

MINI fjerner 99,99999% af alle bakterier, såsom salmonella, kolera og E.coli; fjerner 99,9999% af protozoer, såsom Giardia og Cryptosporidium

Filteret kan bruges sammen med den medfølgende pose, sættes på almindelige sodavandsflasker, kobles sammen med dit hydrations system eller bruges som sugerør direkte i vandkilden.

Med den medfølgende pose kan du tage vand med og rense det når det skal bruges. Det er muligt at købe løse poser på 1 og 2 Liter.

Sådan virker det:

Vandfilte Sawyer  mini indeholder et stort antal små ‘U’ -formede hule fibermikro-rør, der fælder forurenende stoffer, mens de lader dekontamineret vand frit passere ved en høj strømningshastighed – hvilket eliminerer behovet for at opbevare vand og reducere muligheden for vandforurening efter filtreringsproces. Micro Squeeze er certificeret til 0,1 mikron filtrering, hvilket betyder, at der ikke er nogen porestørrelse større end 0,1 mikron i størrelse. Dette gør det umuligt for skadelige bakterier (som salmonella), protozoer eller cyster som E. coli, Giardia, Vibrio cholerae og Salmonella typhi at passere gennem filteret. Alle Sawyer vandfiltre opfylder eller overskrider det anbefalede fjernelses hastighed for Miljøstyrelsen (EPA).

Kit består af:

1 Vandfilter Sawyer Mini

1 1 liters pose af holdbar, genanvendelig Mylar folie (100% BPA fri)

1 sugerør

1 rengørings stempel, samt instruktion

Vægt: 57 gram

Yderligere information

Farve

Blå