WILEY X COMPASS POLAROID

DKK1,595

På lager

Beskrivelse

Wiley X COMPASS har et unikt semi-rimless linse design oven på en fuld ramme. Den aftagelige Facial Cavity ™ -forsegling giver langvarig komfort og forhindrer støv og snavs i at komme i øjnene. Uanset om du på arbejde  eller bestiger et bjerg, vil WX COMPASS beskytte maximalt. Ramme er klædt i Kryptek® Neptune ™ -camouflage med et perfekt matchende smaragd spejl.

Linse
Den polariserede linse giver brugeren en bedre vision og giver øjnene mulighed for at føle sig mere behagelige og veludhvilede. De fleste brugere vil finde polariserede linser uhyre hjælpsomme til at forbedre klarheden og kvaliteten af ​​deres syn.Polariserede Wiley X-objektiver reducerer blænding, og det specielle materiale og filter gør det lettere at se ind i vandet og gør det derfor også ideelt til vandsport.
Wiley X Filter 8 ™ Polarized Emerald Mirror (Amber) polycarbonatlinser er en ravfarvet linse under en smaragdgrøn multi-coat spejloverflade, der er specielt designet til at forstærke farvekontrast og levere høj visuel definition. Særlige farver og skarpe skarphed under alle lysforhold for overlegen vision ydeevne. WX polariserede linser giver 100% UV-beskyttelse og er belagt med hydrofob og antireflekterende belægning, der er beskyttet af T-Shell ™ ridsefaste lag.

 

Vinder af den europæisk fiskegrej, messe EFTTEX 2019

FEATURESANSI HVPEN.166 FPolarized
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
LinsePolarized Emerald Mirror Amber
Stel farveKryptek® NeptuneTM
Størrelse
Medium-large = 67 / 16 / 120 cm
HEAD SIZEMedium – Large
TRANSMISSION14-16%