WILEY X SABER ADVANCED 3 linser – COYOTE

DKK749

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Saber Advanced fra Wiley X opfylder strenge MIL-PRF-31.013 militære ballistiske standarder samt ANSI Z87.1-2003 med stor effekt certificering (OSHA Arbejdsmiljø for øjenbeskyttelsen) – med et solidt 3.0mm tyk linse – den tykkeste, mest holdbare linse på det taktiske marked. Disse linser er lavet af brudsikkert Selenite polycarbonat, og bakkes op med Wiley X underskrift High Velocity Protection (HVP) for uhindret synsfelt.

Saber Advanced har en Ultra Skum Brow Bar for at holde sved og snavs fra ansigtet, ubrydelig mat sort stel i et robust og godt design. Linserne giver ikke blot en kraftig ballistisk slagfasthed, men også 100% UVA og UVB beskyttelse.

Medfølger: Hardcase, Hjelmstrop
Linser: Grå, klar,orange

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

HIGHLIGHTS:
SABER ADVANCED Elastikrem, Justerbart Næsestykke, Udskiftelige Glas, Justerbare Teleskopstænger, NVG Kompatibel

Godkendelser:

ANSI HVP = opfylder den amerikanske industrielle ANSI Z87 sikkerheds godkendelse

EN 166 = opfylder den europæiske sikkerhedsgodkendelse for personlig øjenbeskyttelse

MIL-DTL-4351 militær ballistisk godkendelse for briller, polycarbonat

MIL-PRF-31013 militær ballistisk godkendelse for beskyttelsesbrille, cylindrisk system

https://youtu.be/5sKr3oOO3sU