WORK SHARP PRÆCISIONSJUSTERING KNIVSLIBER

DKK599

På lager

Kategori:

Beskrivelse

WORK SHARP PRÆCISIONSJUSTERING KNIVSLIBER
Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ er en vinkelstyret, 3-sidet slibende jig-og-klemme-stil sliber, der gør manuel slibning hurtigere, nemmere og mere præcis end nogensinde før.

For dem, der ønsker fuld kontrol over slibeoplevelsen, er Precision Adjust Knife Sharpener® et vinkeljusterbart, tre slibende korn, knivslibningssystem, der leverer præcision og repeterbarhed ved at kontrollere både kantvinklen og bladet i forening.

WORK SHARP PRÆCISIONSJUSTERING KNIVSLIBER kan nemt justeres fra 15° til 30° i intervaller på 1° for at slibe hver kniv, du ejer. Tri-Brasive® inkluderer 320 korn grove og 600 korn fine diamantplader for hurtigt at genoprette en skarp kant. En finkornet keramisk sten til at slibe en utrolig skarp kant på dine knive.

Innovativt V-Block Clamp-design fastgør hurtigt og sikkert kniven og roterer 180° ved et tryk på en knap, når den slibes for at gøre det hurtigere og nemmere. Slibebasen giver en stabil platform til slibning af bordplader.

Fra din yndlings køkkenkniv til din hårdtarbejdende EDC kniv, Precision Adjust kan håndtere dem alle og levere utrolige resultater hver gang.

– Stang og klemmespidser designet med lethed og sikkerhed i tankerne

– 15° – 30° vinkelstyr

– Indeholder 320 grov og 600 fin diamant, fin keramik

Slibeflade: Keramik, Sten
Kornethed: Fin, Grov
Farve:Sort
Må:l
Bredde: 3.0 cm
Højde: 12.3 cm
Længde: 6.6 cm
Vægt: 700.0 g